Om Frederiksborg Vinduespolering

Jeg har valgt, at starte for mig selv, da jeg så en stor mangel på servicen i vinduespudser branchen.

– “Jeg oplevede simpelthen at der er alt for meget fokus på flere kunder og flere penge, som desværre ender ud i mindre fokus på den enkelte kunde samt dennes behov. Dette afspejler sig typisk i forvrænget kvalitet på ydelsen og en dårligere service.”

Dette vil jeg til livs og jeg syntes personligt at det er rigtig ærgerligt at se denne udvikling. Derfor kan jeg nu med glæde tilbyde vinduespolering i faste intervaller hver 4, 6 eller 8 uge, samt efter aftale af høj kvalitet på resultat og kundeservice til konkurrencedygtige priser med et smil på læben.

Overlad trygt vinduespudsningen til Frederiksborg Vinduespolering og du vil have rene vinduer hele året rundt Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Vi er ildsjæle, der brænder for at pudse dine vinduer spejlblanke. Vi sætter en ære i at levere et skinnende resultat og en god service.

Vi er i hele Nordsjælland

Vi kører både i de større byer som Hillerød, Helsinge og Helsingør og de mindre byer som Tisvilde, Gilleleje og Slangerup, og vi kommer også ud til dig.

Vi lægger vægt på, at den samme vinduespudser kommer ud til dig hver gang, fordi det giver en tættere kontakt mellem dig og vinduespudseren. Samtidig kan der være særlige hensyn, som vi skal tage ved dine vinduer.

Vi anbefaler at dine vinduer bliver pudset og poleret udvendigt hver 4. til 6. uge.

Hvis du ønsker at få dine vinduer pudset indvendigt, kan vi også lave en aftale om det – til en fordelagtig pris.

Omtanke for miljøet

Vi vil gerne passe på miljøet, og som vinduespudsere har vi et stort ansvar, fordi vi anvender produkter, der kommer ud i naturen med vandet. Derfor bruger vi kun sæbe med Svanemærket uden stærke kemikalier, når vi pudser dine vinduer.

Samtidig garanterer vi et skinnende resultat hver gang!

Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

Du kan kontakte os på telefon 93 97 23 33 eller sende os en besked ved at klikke på knappen herunder og udfylde formularen.